محمدحسین کفراشی مدیرکل امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش در گفت و گو با
خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص برنامههای مدارس شاهد در سال تحصیلی جدید و وضعیت هوشمندسازی این مدارس گفت: در حال حاضر 9 هزار کلاس درس هوشمندسازی شده در مدارس شاهد وجود دارد و سعی داریم تا 5 سال آینده 13 هزار کلاس درس این مدارس را هوشمندسازی کنیم.
وی افزود: از سهمیه مدارس شاهد 40 درصد آن سهم فعالیتهای آموزشی، پرورشی و 20 درصد به تجهیزات اختصاص پیدا میکند که مدارس می توانند از محل این 20 درصد در جهت هوشمند سازی کلاسهای درس استفاده کنند.
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران عنوان کرد: بیش از هوشمندسازی به تجهیز و کیفیتبخشی مدارس مبتنی بر تکنولوژی های جدید تمرکز میکنیم.
کفراشی با بیان اینکه باید از حداقل امکانات موجود در مدارس به بهترین وجه استفاده شود، گفت: با توجه به اینکه فضای مجازی بخش بزرگی از زندگی افراد را تشکیل میدهد باید با ساز و کارهایی آموزش را از روشهای سنتی به روشهای نوین تغییر دهیم و در این مسیر از فضای مجازی استفاده شود.
وی عنوان کرد: در کنار توجه به هوشمندسازی در جهت تولید محتوای الکترونیکی فعالیت می کنیم و در این راه از معلمان و صاحبنظران بهره برده میشود همچنین جشنواره الگوهای برتر تولید محتوای الکترونیکی را در دستور کار داریم.
کفراشی اظهار کرد: با توجه به پتانسیل مدارس و امکانات سعی داریم تا 5 سال آینده تمامی مدارس شاهد هوشمند شوند و دانشآموزان با استفاده از فضای مجازی و نرمافزارهای الکترونیکی یادگیری بهتری داشته باشند.
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش با اشاره به برنامههای سال تحصیلی پیش رو گفت: در سال تحصیلی جدید توجه به المپیادهای ورزشی، برنامههای فرهنگی و هنری و طرحهای مبتنی بر مطالعه و تحقیق بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و مذاکراتی با مسئولان مربوطه انجام شده است.
وی همچنین یادآور شد: با توجه به صحبتهای وزیر آموزش و پرورش مبنی بر مهارتآموزی دانشآموزان قرار بر این است تا مهارت آموزی به دانشآموزان مدارس شاهد در اولویت قرار گیرد از این رو کارگاههای آموزشی برای آنان درنظر گرفته شده است.
انتهای پیام/