برداشت گل محمدی در آذربایجان غربی هر ساله از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان تیر ماه ادامه می یابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: گل محمدی در 47 هکتار از اراضی استان به ترتیب در شهرستان خوی با 25 هکتار و ارومیه با 13 هکتار تولید می شود.

فتح الله زاده با اشاره به اینکه سالانه بیش از 127 تن گل تر محمدی در آذربایجان غربی تولید می شود افزود: 60 درصد از گل محمدی تولیدی در استان برای عرق گیری،30 درصد به صورت گلبرگ خشک شده، 5 درصد برای تازه خوری و 5 درصد به صورت غنچه خشک شده استفاده می شود.

وی اضافه کرد: گل محمدی تولیدی استان به کشور های ترکیه، آذربایجان و کشورهای اروپایی از جمله فرانسه صادر می شود

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.