وزیر اقتصاد گفت:افزایش بعد نظارتی و کاهش تصدی‌گری در حوزه بیمه باید صورت بگیرد و علاوه بر آن، در ارتقای توانگری شرکت‌های بیمه نیز باید نقش‌آفرینی کرد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم تودیع محمدابراهیم امین و معارفه عبدالناصر همتی به عنوان رئیس کل جدید بیمه مرکزی اظهار داشت: امسال سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است که امیدواریم با تلاش‌های مدیران و مسئولان کشور محقق شود.

طیب‌نیا با اشاره به حضور همتی در ریاست بیمه مرکزی گفت: با ایشان همکاری طولانی داشته و شناخت بسیاری از ایشان دارم که امیدوارم موفقیت‌ها با شتاب بیشتری انجام شود؛ قطعاً از قابلیت‌های آقای امین به شکل شایسته‌ای استفاده خواهیم کرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه مدیران بیمه سرمایه‌های این اقتصاد و نقش مهمی در شکوفایی و رشد اقتصاد دارند، گفت: در تحریم‌های اقتصادی و حتی جنگ فراز و فرودهای بسیاری را تجربه کردیم.

وی گفت: در برنامه چهارم و پنجم توسعه رشد اقتصادی 8 درصدی را هدفگذاری کرده بودیم، اما در عمل متأسفانه رشد 2.8 درصدی بوده است.

طیب‌نیا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه چاره‌ای جز بهبود سرمایه‌گذاری در کشور نداریم، گفت: عدم پوشش مناسب این مخاطرات اقتصادی میل به سرمایه‌گذاری را کاهش می‌دهد، بنابراین نمی‌توانیم انتظار رشد اقتصادی بدون توجه به صنعت بیمه را داشته باشیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی به نقش صنعت بیمه در اقتصاد اشاره کرد و گفت: تمام مسئولان کشور به دنبال رشد سرمایه‌گذاری و ایجاد امنیت در فضای کسب و کار کشور هستند.

وی افزود: در سند چشم‌انداز توسعه صنعت بیمه، از بیمه مرکزی انتظارات مختلفی داریم، اول افزایش بعد نظارتی و کاهش تصدی‌گری در حوزه بیمه است و علاوه بر آن، در ارتقای توانگری شرکت‌های بیمه باید نقش‌آفرینی کرد.

وی گفت: سامانه نظارتی بیمه مرکزی تا 80 درصد پیشرفت داشته و قطعاً گام های مؤثری در این زمینه برداشته خواهد شد.

طیب‌نیا گفت: انتظار ما شتاب‌بخشی به کاهش نقش بیمه مرکزی در حوزه تصدی‌گری و ایفای نقش مؤثر در حوزه نظارت و تنظیم برنامه‌هاست.

طیب‌نیا همچنین درباره لزوم حضور جدی صنعت بیمه در پسابرجام خاطرنشان کرد: امیدواریم صنعت بیمه در آینده با کسب دانش فنی حضور جدی در بازار جهانی داشته باشد.

طیب نیا درباره موضوع جنجال های اخیر حقوق مدیران بیمه مرکزی اظهار کرد: برخی نابسامانی ها در پرداخت های مدیران دولتی وجود دارد که از دولت قبل مانده است و وزارت اقتصاد نیز پیش از مطرح شدن این جنجال ها رسیدگی به وضعیت آنها را در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: من از حساسیت های عمومی در این زمینه استقبال می کنم، ولی مشروط به اینکه مورد سوء استفاده سیاسی واقع نشود و در جهت شفافیت و انضباط مالی باشد.

طیب‌نیا درباره‌ محمدابراهیم امین، رییس پیشین بیمه مرکزی اظهار کرد: همان‌گونه که رییس پیشین بیمه مرکزی در متن استعفای خود اعلام کرده، ماجرای فیش‌های حقوقی مدیران بیمه مرکزی اعتبار و اعتماد وی را نشانه رفته و ادامه‌ کار برای ایشان میسر نبود.

او با انتقاد از جنجال‌های رسانه‌ای درباره‌ فیش‌های حقوقی افزود: نباید اجازه دهیم اعتبار و شهرت افراد و اعتماد مردم به دولت، بازیچه‌ اغراض سیاسی یا جنجال‌های رسانه‌ای شود و از مسیر رسیدگی اصولی و منصفانه توسط مراجع ذی‌صلاح شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: وظیفه‌ من در این زمینه دستور رسیدگی سریع، قاطع و شفاف به موضوع بود تا این اعتبار و اعتماد در معرض آسیب قرار نگیرد. همان‌طور که کمیته رسیدگی کننده در بیانیه خود اعلام کرد، رسیدگی نهایی به مساله توسط مراجع صالحه در حال انجام است.

طیب‌نیا هم‌چنین گفت: من در مرداد سال گذشته پیشنهادات مشخصی را برای ساماندهی نحوه و میزان ارائه‌ تسهیلات رفاهی به مدیران بانک‌ها و بیمه‌ها به دولت ارائه کردم. در پی این پیشنهاد با دستور معاون اول رییس‌جمهور، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مکلف شده است ساماندهی پرداخت حقوق و تسهیلات رفاهی به مدیران بنگاه‌های دولتی را در ضوابط اجرایی بودجه‌ سال 1395 مدنظر قرار دهد. اکنون نیز در حال تهیه‌ سایر طرح‌های پیشنهادی خود در این زمینه هستیم تا با مشارکت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به دولت ارائه و اجرایی کنیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار