کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی گفت : باید در تغذیه دانش آموزان و دانشجویان در ایام امتحانات تعادل و تنوع غذایی مثل سایر ایام سال رعایت شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ نیلوفر حیدری گفت:مخصوصا صبحانه در روزهای امتحانی به عنوان وعده غذایی اصلی باشد و مواد غذایی که به عملکرد ذهنی بهتر کمک می کنند مثل شیرکم چرب و تخم مرغ که منبع پروتئینی خوبی است یا پنیر و گردو و خیار و گوجه استفاده نمایند.

وی با اشاره به اینکه در ایام امتحانات از مصرف مواد غذایی پرحجم و سنگین خودداری کنند چون فرد را دچار خواب آلودگی می کند ادامه داد:بهتر است وعده های غذایی به صورت صبحانه، نهار ،شام و دو میان وعده باشد البته با حجم کمتر.

این کارشناس تغذیه افزود بهترین نوشیدنی آب سالم است و مصرف زیاد چای ، نسکافه و قهوه توصیه نمی شود چون مصرف زیاد این نوشیدنی ها باعث از دست رفتن آب بدن می شود.

وی با بیان اینکه استفاده از یک لیوان شیر ولرم قبل از خواب به خصوص زمانی که فرد صبح امتحان دارد به آرامش و خواب بهتر کمک می کند و در کاهش اضطراب نیز مؤثر است گفت:برای میان وعده ها هم از مغزها مثل پسته و بادام و ...استفاده و از خوردن تنقلات مثل چیپس و پفک خودداری شود.

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.