یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی، عنوان کرد: مصرف روزانه 15 عدد مویز موجب تقویت حافظه و مقابله با سرطان می‌شود.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  دکتر احمدرضا درستی درباره فواید کشمش سیاه، گفت: کشمش سیاه حاوی آنتی اکسیدان‌های فراوانی است که مصرف آن موجب تقویت حافظه می‌شود.
 
وی افزود: به افراد توصیه می‌شود روزانه حداقل 5 تا 15 عدد مویز دانه‌ درشت را به گونه‌ای مصرف کنند که تمام قسمت‌های مویز از جمله هسته آن به صورت کامل جویده شود.
 
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی، در ادامه تصریح کرد: مصرف مویز دانه‌دار علاوه بر تقویت حافظه از پیر و سرطانی شدن سلول‌های بدن جلوگیری می‌کند.
 
درستی خاطرنشان کرد: علاوه بر تقویت حافظه مصرف مویز موجب حفظ سلامت سلو‌های عصبی در نتیجه کاهش افسردگی نیز می‌شود.

منبع: آنا
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار