به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ چندی پیش افرادی با استفاده از تصاویر شرورهای حبس کشیده صفحاتی را در شبکه اجتماعی اینستاگرام به راه انداختند و با انتشار تصاویری از آنها، اقدام به فروش اقلام غیرمجازی مانند چاقو، قمه، پجه بوکس، گاز اشک آور و... می کردند که البته بعد از مدتی این صفحات مسدود شدند. اما بعد از فیلترشدن این صفحات، شروران به پیام رسان تلگرام روی آوردند و با ایجاد کانال هایی مشابه متاسفانه توانسته اند کاربران زیادی را جذب کنند.
نکته قابل تامل اینجاست که برخی از کانال های پرمخاطب نیز لینک تبلیغات این نوع کانال ها را برای چند صد هزار تومان تبلیغ کرده و البته موضوع مهمتر، بحث نظارت بر این صفحات غیراخلاقی و غیرمجاز است که نشان از کم توجهی یا بهتر بگوییم بی توجهی مسئولین نظارتی به این پیام رسان پر دردسر است.
ناگفته نماند نصرالله جهانگرد معاون وزیر ارتباطات درباره شناسایی مدیران کانال های تلگرامی گفت: ظرفیت شناسایی ادمین پیج ها و کانال های شبکه های اجتماعی ها از لحاظ فنی برای نهاد های نظارتی و مراجع قانونی وجود دارد، اما نیازمند به شاکی خصوصی و یا عمومی و اثبات جرم و انجام سایر فرایند های قانونی است.
حال سوال اینجاست، این کانال ها با چند صد هزار کاربر فعال حتما باید شاکی خصوصی داشته باشند تا نظارتی روی آنها صورت گیرد؟
انتهای پیام/