به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،در این آیین سنتی زنان روستا نذر خود را داخل مجمع های مسی قدیمی نهاده و همراه با ساز و نوای موسیقی سنتی در کوچه های روستا می گردانند و سپس نذرهای جمع آوری شده که شامل قند، نبات، نان، برنج و حبوبات است را بین نیازمندان روستا توزیع می کنند.
سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز گفت: مراسم جل جلانی روستای طامه، آیین نخل گردانی ، آیین نینوای اریسمان، ترانه های قالی بافی بادرود، آیین سنتی مذهبی چهل و هشتم، آیین نینوای بادرود و آیین مجمعه گردانی زنان روستای متین آباد هفت پرونده ای است که سال گذشته برای طرح در شورای ثبت سازمان میراث فرهنگی ارسال شده بود.
حسین یزدانمهر گفت: از این تعداد پرونده آیین سنتی مجمعه گردانی زنان متین آباد در شورای ثبت سازمان میراث فرهنگی به عنوان میراث ناملموس کشور ثبت شده است.
وی افزود: همزمان با سالروز میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود (عج) و گرامیداشت نیمه شعبان، مراسم سنتی مجمعه گردانی زنان روستای متینآباد با حضور مردان و زنان دوستدار اهل بیت (ع) با شکوه خاص در این شهر برگزار میشود.
سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنزاظهار داشت: در این مراسم دیدنی که از ابتدای صبح آغاز میشود، زنان و دختران روستا سینیهای بزرگ حاوی شیرینی و کلهقند و آجیل را بر سر گذاشته و هلهله کنان مسیر کوچههای روستا را تا حسینیه طی میکنند.
انتهای پیام/م