بنا بر این مطالعه اختلال در غذا خوردن سبب میشود قسمت پردازشگر مزه و طعم مواد غذایی در مغز دچار تغییراتی شده و فرد نتواند تمایز چشمگیری میان آب شیرین و آب معمولی قائل شود.
معمولا اختلال در غذا خوردن بر اثر تغییرات هورمونی در قشر اینسولار یا اینسولای مغز بوجود میآید، این بخش از مغز با احساسات، درک، کنترل حرکت و هوشیاری در ارتباط است.
نتایج این مطالعه نشان داد افراد چاق به این علت که آب معمولی و برخی غذاهای دیگر را شیرین و خوش مزهتر حس میکنند، میل بیشتری به خوردن دارند و بیشتر چاق میشوند. در مقابل، افراد خیلی لاغر به این علت که بیشتر غذاها را بی طعم حس میکنند میل کمتری به خوردن دارند و روز به روز لاغرتر میشوند.
منبع: Medical Daily
انتهای پیام/