به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بی بی سی؛ در حالی که دستیابی به داروها و ابزارهای درمانی بهبود یافته، به علت در دسترس نبودن این امکانات در بسیاری از نقاط جهان، هر سال هزاران نفر طعمه حیوانات مختلف می شوند.
در این گزارش نگاهی داریم به مرگبارترین حیوانات جهان.
پشه ها
یکی از کوچک ترین حشره های جهان که سالانه مرگ 725 هزار نفر را رقم می زند. از این تعداد 600 هزار نفر بر اثر بیماری مالاریا کشته می شوند.
پشه ها به دلیل حضور در تمام نقاط جهان یکی از خطرناک ترین جانداران محسوب می شوند.
مارها
بر اساس اطلاعات موجود، سالانه 50 هزار نفر بر اثر مارگزیدگی جان خود را از دست می دهند. مارها به دلیل نیش های زهرآگین خود به سرعت طعمه هایشان را از بین می برند.
سگ ها
در حالی که سگ ها در میان حیوانات خانگی و اهلی قرار گرفته اند، این حیوانات به علت ناقل بودن بیماری هاری سالانه باعث مرگ 25 هزار نفر می شوند. هند به دلیل تعداد بالای سگ های وحشی، هر سال 20 هزار نفر از جمعیت خود را بر اثر ابتلا به بیماری هاری از دست می دهد.
در همین حال تعداد کشته شدگان بر اثر گزیدگی بسیار کمتر است. از 4.5 میلیون گاز گرفتگی سالانه در آمریکا، تنها 30 نفر جان خود را از دست می دهند.
مگس تسه تسه
یک نوع حشره دیگر که به علت انتقال بیماری تریپانوزوم در میان مرگبارترین جانداران قرار گرفته است. هر سال 20 تا 30 هزار نفر در معرض این بیماری قرار می گیرند و در میان آن ها 10 هزار نفر جان خود را از دست می دهند.
تمساح ها
جاندارانی ترسناک که در میان خطرناک ترین شکارچیان طبیعت قرار دارند. تمساح ها به صورت معمول به انسان ها حمله نمی کنند؛ اما در صورتی که افراد به محل زندگی آن ها نزدیک شوند، ممکن است در معرض حمله قرار بگیرند.
تمساح ها در سال مسئول مرگ 1000 نفر هستند.
اسب های آبی
حیواناتی در ظاهر نه چندان خطرناک، که در واقع هر سال 500 نفر را به قتل می رسانند. این حیوانات به دلیل جثه عظیم خود و قدرت بالا، می توانند به راحتی حریف انسان ها شوند.
انتهای پیام/
سگ ها تا ادمو میبینن حمله میکنن
بعد میگن که اهلی هستن
صد رحمت به حیوونای وحشی