به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر سید محمود طباطبایی فرد تاکید کرد: سیستم عصبی نقش یسیار مهمی در سلامت بدن دارد و کل بدن به گونه ای وابسته به سلامت سیستم عصبی است،بنابراین باید به آن توجه ویژه کرد.
وی افزود: یک سلول عصبی در برخی جاهای مغز می تواند ازصدها سلول در دیگر قسمت های بدن موثر و ماموریت حساس تری داشته باشد . به همین علت هم یک سیستم طبقه بندی خاصی در شکل گیری ،جایگزینی و نظم و دقت ویژه ای دراعمال سیستم عصبی وجود دارد .
این متخصص مغز و اعصاب تاکید کرد: هر اختلال عصبی اگز بموقع گزارش شود، کمک زیادی به تشخیص و درمان بیماری می کند. اختلال در حس بویایی در واقع یک آلارم است و هرگونه اختلال در عصب بویایی را باید جدی گرفت ، چون ممکن است نشانه یک تومور مغزی باشد. با بسیاری از افراد برخورد داشته ایم که می گویند بعد از یک سرماخوردگی ساده بویایی را از دست داده ام و چیز مهمی نیست، حال آنکه تاکید می کنم اگر در حس بویایی اختلالی دیدید حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید و از خود تشخیصی بشدت حذر کنید که ممکن است نشانه ای از تومور مغزی باشد که در راه عصب بویایی و مغز اخلال ایجاد کرده است.
دکتر طباطبایی افزود: عصب بویایی در کف جمجمه قرار دارد و اگر در مسیر آن توموری به وجود بیاید، به کاهش حس بویایی می انجامد و و حتی ممکن است آرام ارام و طی ۱۰ سال اتفاق بیفتد. بنابراین به از دست دادن و یا کاهش حس بویایی خود حساس باشید و با مراجعه به پزشک مغز و اعصاب و یک سی تی اسکن و یا ام آی آر ساده مشکل براحتی قابل تشخیص و درمان باشد.
وی اختلال در بینایی و تاری دید و کاهش میدان دید را هم نشانهای دیگر از احتمال وجود تومور مغزی دانست و گفت: مردم باید بشدت نشانه های این بیماری را جدی بگیرند و زمان را برای درمان از دست ندهند.
منبع:سلامت انلاین
انتهای پیام/