به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سرهنگ علیرضا آذردرخش گفت: تنها بخشی از جرائم براثر سوء استفاده یا هک کردن افراد متخلف در فضای سایبری رخ می دهد.
وی افزود: پلیس فتا 90 درصد جرائم سایبری را کشف می کند و 3 برابر این آمار به پلیس فتا معرفی نمی شود و افراد شاکی حاضر به شکایت از فرد متخلف نیستند.
سرهنگ آذردرخش اظهارکرد: امروزه تنها مواد مخدر برای قشر دانش آموز خطرآفرین نیست بلکه فضای مجازی نیز می تواند برای دانش آموزان خطر آفرین باشد.
معاون پلیس فتا کشور اذعان داشت: متاسفانه هیچگونه آموزشی به دانش آموزان و پدران و مادران برای استفاده صحیح از اینترنت و فضای مجازی ارائه نمی شود.
وی تصریح کرد: یکی از شاخص های فضای مجازی این است که قبح اخلاقی در این فضا از بین می رود و افرادی که در این فضا تخلف می کنند احساس شرمساری و شرمندگی ندارند.
سرهنگ علیرضا آذردرخش گفت: یکی از خطراتی که توسط فضای مجازی وجود دارد پخش عکس و فیلم های شخصی در این فضا و در دسترس بودن آن ها در کل جهان است.
وی اظهار کرد: یکی از سرورهایی که می تواند در صورت نداشتن اطلاعات کافی و رعایت نکردن نکات ایمنی خطر آفرین باشد سرور تلگرام است، افراد در تلگرام می توانند هر فردی را به راحتی ردیابی و اطلاعات زیادی را درباره او کسب کنند.
انتهای پیام/گ