به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در تحقیقی که با همکاری با «اینترنشنالمدیا ساپورت» انجام داده است، از حسین نوفل، رئیس بخش پزشکی قانونی در دانشگاه دمشق و رئیس هیات کل پزشکی قانونی نقل کرده که بیشتر این خرید و فروشها در اردوگاههای پناهندگی در لبنان، ترکیه و دیگر کشورهای همسایه سوریه انجام شده است.
نوفل اعلام کرد که حدود 20 هزار عمل جراحی پیوند اعضا از آغاز جنگ در سوریه به ویژه در مناطق مرزی و به دور از نظارت رسمی صورت گرفته است.
طبق گزارش روزنامه فرامنطقهای الحیاه، قیمت اعضای بدن از کشوری به کشور دیگر متفاوت است و در حالی که قیمت یک کلیه در ترکیه به 10 هزار دلار میرسد، قیمت آن در عراق از 1000 دلار آمریکا پا فراتر نمیگذارد و در لبنان و سوریه خرید کلیه با 3000 دلار صورت میگیرد.
وی افزود: تجارت اعضای بدن فقط شامل کلیه نمیشود، بلکه تجارت اعضای دیگر بدن چون طحال یا قرنیه نیز صورت میگیرد و قیمت یک قرنیه در برخی موارد به 7500 دلار میرسد.
در همین حال، در دادگاههای سوریه 20 شکایت مربوط به تجارت اعضای بدن در دوره زمانی مارس 2011 (اسفند 1389) تا سپتامبر 2015 (شهریور 1394) مطرح شده است و این شکایتها از سوی خانوادههای قربانیانی صورت گرفته که به دلیل عملهای جراحی جان خود را از دست دادهاند و این شکایتها علیه پزشکان و بیمارستانها صورت گرفته است، اما بعید است که در شرایط کنونی امکان محاکمه این پزشکان وجود داشته باشد.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/