به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛مدير صنايع كشاورزی استان طی بازديد از روند احداث واحدهای فرآوری و روغن گيری زيتون در شهرستان مهريز از راه اندازی دو واحد فرآوری و روغنگيري زيتون در سال جاری خبر داد.
علیرضا طاقه باف گفت: با توليد سالانه 1700 تن زیتون در استان و با توجه به آمار و ارقامی که در مورد سطح زیرکشت و میزان برداشت محصول زیتون در استان یزد ارائه شده، وضعیت کشت و تولید این محصول مطلوب ارزیابی میشود .
وی افزود: خوشبختانه با توجه به اولويت سرمايه گذاری صنايع تبديلی و تكميلی استان در سال 94 و تشويق و ترغيب سرمايه گذاران در اين خصوص شاهد احداث دو واحد فرآوری و روغن گيری زيتون در سطح استان هستيم و اميدواريم اين دو واحد تا قبل از پايان سال 95 به بهره برداری كامل برسند .
طاقه باف افزود : ظرفيت توليد روغن و فرآوری زيتون در اين دو واحد 3000 تن در سال مي باشد كه باعث اشتغال زايي مستقيم بيش از 70 نفر در اين زمينه می گردد.
وی اضافه كرد علاوه بر واحدهای در حال احداث ، مديريت صنايع كشاورزي استان اقدام به صدور 4 فقره مجوز به ظرفيت 6000 تن و اشتغال زايي مستقيم بيش از 100 نفر در زمينه فرآوري و روغنگيری زيتون نموده است كه اقدامات لازم جهت مشاوره و شروع اجرای طرح در حال انجام می باشد.
به گفته این مسئول، هماکنون تنها بخشی از زیتون پرورش یافته توسط کشاورزان توسط 6 دستگاه روغنکشی که در شهرستان های یزد ،تفت ،اشكذر، اردکان و میبد مستقر هستند، روغنکشی میشود
و بقیه آن در برخی مناطق به روشهای سنتی فرآوری میشود و بخشی از آن نیز به سایر استانها صادر میشود که عملا ارزش افزوده ای را برای استان یزد به ارمغان نخواهد آورد.
وی با اشاره به رعایت اصول فنی در زمان برداشت و مراحل تولید روغن زیتون در این استان، گفت: یزد در زمینه کیفیت روغن زیتون تولیدی، یکی از استانهای برتر کشور است.
طاقه باف با تاکید بر آمادگی مديريت صنايع كشاورزي استان جهت حمایت از متقاضیان سرمایهگذاری در این زمینه، پیشبینی نمود که با باردهی تمام باغات و مزارع استان، تولید زیتون در استان به حدود 10 هزار تن در سال برسد که این میزان توليد، استان را به احداث حداقل 10 واحد فرآوری و توليد روغن زيتون نيازمند مي سازد.
انتهای پیام/ی