بگزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ؛ طرح ملی افزودن ویتامین B9 به تخم مرغ،طرحی است که پژوهشگران استانهای آذربایجان شرقی وغربی و برخی ازمرغداران را برای بررسی آن درمهاباد گرد هم آورد.
ستار باقری پژوهشگر کشاورزی دانشگاه تبریز که موضوع رساله دکترایش غنی سازی تخم مرغ است،در این نشست گفت:طرح غنی سازی تخم مرغ با اسید فولیک،ازمدتی قبل دریکی ازمرغداری های مهاباد آغاز شده که موفقیت در اجرای آن،مهاباد راپیش قراول غنی سازی تخم مرغدرکشور خواهد کرد.
پروفسورمحبوب استاد دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم با اشاره به اهمیت غنی سازی مواد غذایی با اسید فولیک گفت:غنی سازی مواد غذایی باانواع ریز مغذی ها ازجمله اسید فولیک می تواندبسیاری ازمشکلات مربوط بهسوء تغذیه را برطرف کند.
دراین نشست ازمحققان ومجریان این طرح تجلیل شد.
باتوجه به ارزش غذایی بالایی که تخم مرغ در سبد غذایی دارد،درصورت غنی شدن آن با اسید فولیک می تواند در پیشگیری از بیماریها نقش زیادی داشته باشد.
انتهای پیام/