یک متخصص داخلی گفت: با مصرف غذاهای چرب درکودکان موجبات بروز بیماری های قلبی و فشارخون در آنها افزایش می یابد.

فاطمه زاهدی متخصص داخلی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به تاثیر غذای چرب در کودکان اظهار کرد: افرادی که در بزرگسالی دچار اضافه وزن شده اند، چاقی آنها نتیجه عادت های  بد غذایی و سبک زندگی نادرست و مصرف بیش از حد غذای چرب است.

این متخصص درخصوص مضررات غلات گفت: مصرف غلات آماده به اندازه یک فنجان حاوی 146 کیلوکالری انرژی، 2 گرم چربی، 16 گرم شکر و یک گرم فیبر است که این مواد ضرر زیادی به بنیه کودک وارد می کند و شکر و چربی موجود در مواد غذایی آماده باعث اضافه وزن در کودکان می شود.

وی تاکید کرد: بهترین جایگزین برای غلات آماده، تهیه غلات پخته خانگی است، به طوری که  یک فنجان غلات پخته حاوی 100 کیلو کالری انرژی، یک گرم چربی، و 6 گرم هیدرات کربن مفید است.

زاهدی ابراز داشت: والدین باید کودکان را از خوردن تنقلاتی مثل چیپس منع کنند تا چربی اشباع مضر دامن گیر کودکان در سنین بالاتر نشود.

 وی بیان کرد: هر لیوان نوشیدنی صنعتی به دلیل وجودشکر و دیگر افزودنی ها حاوی 260 کیلوکالری انرژی و 60 گرم چربی است. به همین دلیل مصرف نوشیدنی های صنعتی باعث ابتلا به اضافه وزن، دیابت نوع دوم و اختلال های گوارشی به دلیل وجود گاز و چربی در کودکان می شود. 

زاهدی یاد آور شد: هر عدد دسر شکلاتی بزرگ حاوی 860 کیلوکالری انرژی، 38گرم چربی (20 گرم آن چربی اشباع است) و 94 گرم شکر است که مصرف آن سبب افزایش چربی بد خون در کودکان می شود که درصورت عادت کودکان به این نوع عصرانه مزاج آنها دچار تغییرات گسترده ای می شود 

انتهای پیام/

برچسب ها: مصرف چربی ، غذا ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار