به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از "دویچه وله"؛ دانشمندان مرکز پژوهش های سرطان آلمان در مونیخ، اعلام کردند روزه داری تأثیر مثبتی در سلامت بدن انسان، به ویژه در درمان بیماری شایع "کبد چرب" دارد.
همچنین، روزه داری می تواند برای گذر افراد چاق از مشکلات چاقی، کمک کند.
در این پژوهش نشان می دهد هنگام روزه داری، بدن پروتئینی را تولید می کند که بر تغییرات شیمیایی کبد تأثیر می گذارد و از جمع شدن چربی در آن جلوگیری می کند.
دکتر "آدام روز"، یکی از پژوهشگران این مرکز می گوید: "زمانی که تأثیر روزه داری بر فعل و انفعالات شیمیایی داخل بدن را درک کنیم، درمان مشکلات چاقی و کبد چرب برایمان ممکن می شود."
نویسندگان این پژوهش همگی در خصوص فواید روزه داری برای مشکلات مربوط به کبد چرب اتفاق نظر دارند.
این دانشمندان با بررسی فعالیت سلول های کبدی هنگام روزه داری، متوجه شدند یک ژن مشخص در کبد، چربی های اسیدی را کنترل می کند. این ژن که به پروتئین "جی أی دی دی45 بی" نامگذاری شده، تاکنون در فعل و انفعالات شیمایی کبد شناخته نشده بود.
پس از آزمایش بر روی بدن انسان، دانشمندان تأکید کردند میزان قند خون بالا و چربی در کبد، به فضل این پروتئین که هنگام روزه داری تولید می شود، کاهش یافته است.
دکتر "ادام روز" در پایان می گوید: "گرسنگی ناشی از روزه این پروتئین مفید را تولید می کند و روزه داری بر تغییرات شیمیایی بدن تأثیر مثبت می گذارد."
انتهای پیام/