به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اراک ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرندیه گفت : اشتغال زغفران کاری در این
شهرستان به طور میانگین حدود 210 نفر روز به صورت فصلی است که در صورت
ترویج کاشت آن، ظرفیت اشتغال افزایش می یابد.
قره بیگلو ، شرایط آب و
هوایی ، مصرف کم آب ، ارزش افزوده بالای اقتصادی و کاهش مهاجرت روستائیان
به شهر را علت کاشت این محصول در زرندیه عنوان کرد.
وی افزود : کاشت محصول ارگانیک زعفران در منطقه زرندیه نسبت به ارقام معمولی آن 40 درصد افزایش قیمت دارد.
قره
بیگ لو خاطرنشان کرد : سالانه به طور متوسط یک میلیارد و 250 میلیون ریال
از محل برداشت محصول زعفران نسیب کشاورزان زرندیه می شود.
شهرستان زرندیه با جمعیت بیش از 57 هزار نفر از مهم ترین قطب صنعتی و کشاورزی استان مرکزی است.
انتهای پیام / ف