وی استفاده از غذاهای پرحجم، چرب و نفاخ را برای ایام امتحانات نامناسب دانست و
افزود: این غذاها مدت بیشتری در معده باقی میماند که این امر خونرسانی به سایر
قسمتهای بدن از جمله سلولهای مغزی را کاهش میدهد و خواب آلودگی را نیز در پی خواهد
داشت.
این
کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت وعده صبحانه قبل از امتحان نیز خاطرنشان کرد:
استفاده از شیره خرما و انگور، عسل، حلواشکری یا یک بشقاب فرنی همراه با بادام
پودر شده برای این وعده مناسب است.
این کارشناس تغذیه خواب کافی را نیز از دیگر اصول مهمی عنوان کرد که افراد باید در
ایام امتحانات مد نظر داشته باشند.