رئيس کل سازمان امور مالياتي کشور گفت: رسيدگي به تراکنش‌هاي بانکي مشکوک، با موضوع سرکشي به حساب‌هاي بانکي و سپرده هاي مردم متفاوت است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، تقوی نژاد اظهار داشت: در حال حاضر با تشکيل گروه هاي رسيدگي در ادارات کل امور مالياتي سراسر کشور، اطلاعات تراکنش هاي بانکي به صورت متمرکز به ادارات اطلاعات و خدمات مالياتي ارسال و مورد رسيدگي قرار مي گيرد.

وی ادامه داد: از آنجايي که تراکنش‌هاي بانکي واصله مي‌تواند نتيجه معاملات و عمليات مشکوک به پولشويي باشد، بنابر مفاد دستورالعمل کشف معاملات و عمليات مشکوک، اعلام محرمانه گزارش به مراجع ذيربط حسب مورد الزامي است.

تقوی نژاد در ادامه عنوان کرد: سازمان مالياتي صرفا مجاز است از اطلاعات بانکي در امر تشخيص ماليات بهره برداري کند و در صورت تخلف ار سوي افراد بررسي کننده ،مطابق قانون برخورد خواهد شد.

وی در ادامه اظهار داشت: در خصوص مقابله با فرار مالياتي مواد مهمي در قانون پيش بيني شده که ماده 274 در خصوص جرم مالياتي، ماده 181 در خصوص واحد بازرسي مالياتي و ماده 169 مکرر در خصوص صندوق فروش و تکميل پايگاه اطلاعات هويتي- عملکردي موديان مالياتي از جمله آنهاست که اجرای این موارد به صورت جدي دنبال خواهد شد.

رئيس کل سازمان امور مالياتي کشور در ادامه عنوان کرد: درحال حاضر 5.5 میلیون پرونده در پرتال سازمان مهندسی کشور وجود دارد.

به گفته تقوی نژاد، درآینده مالیات علی الراس حذف خواهد شد.

وی تاکید کرد: هم اکنون اطلاعات شفاف از فعالان اقتصادی کشور نداریم.

انتهای پیام/
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار