به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ شاید شما نیز از طرفدارن شکلاتهای M&M باشید. شکلات M&M کوتاه شده عبارت « melt-in-your-mouth-not-in-your hand» است و نشاندهنده نام تولیدکنندگان آن یعنی فورست مارس و ویلیام موری است . این شکلاتهای رنگارنگ را شرکت معروف تولیدکننده شکلات «مارس» شبیه به اسمارتیز طراحی و تولید کرده است.
این شکلاتها در دست آب نمیشوند و تنها هنگامی که در دهان قرار بگیرند با بزاق دهان حل می شوند و به همین علت طرفدارن بسیاری در جهان پیدا کردهاند.
بر روی هر کدام از این اسمارتیزهای کوچک یک حرف «m» نوشته شده است. این شکلاتها برای اولین بار در سال 1941 به منظور تغذیهرسانی به سربازان در محیطهای گرم ساخته شد تا شکلاتها تنها در دهان سربازان نرم شود و قبل از آن آب نشود.
گفته میشود که این شکلاتها به علت حاوی بودن رنگهای شیمیایی، مواد سمی، لسیتین سویا دستکاریشده، مواد نگهدارنده و دکسترین سبب بیشفعالی، بدخلقی، بلوغ زودرس در کودکان، ناباروری، سرطان سینه، اختلالات عصبی، اسهال، میگرن، تورم پوست، آکنه، تهوع، آسیب به DNA، بوجود آمدن تومورهای کشنده، کاهش فشار خون، آسم، تب یونجه، کهیر و واکنشهای آلرژیک در افراد بزرگسال میشود.
منبع: Healthy Food House
انتهای پیام/
شاید قسمت نشده
آیا این شکلات عوارض دیگه ای هم داره ؟
لسیتین سویا
مواد نگه دارنده
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟