به گزارش
خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ مدیر آموزش و پرورش تالش گفت : دانش آموزان در این جشنواره بیش از 100 نوع غذای محلی 300 روستای این شهرستان را طبخ و در 40 غرفه به نمایش گذاشتند .
التفات منتظری هدف از برگزاری این نمایشگاه را آشنايي دانش آموزان با غذاهای محلی اعلام کرد و گفت : در اين جشنواره 10 تولیدکننده ی محصولات غذایي اورگانیک نیز محصولات خود را شامل انواع حبوبات ، فرآورده های لبنی ، انواع آب میوه ها و دسرهای محلی ، عسل ، گیاهان دارویی و سبزی جات را در 10 غرفه به نمایش گذاشتند.
مدیر آموزش و پرورش تالش گفت : در پایان این جشنواره به 10 دانش آموزي که بهترين غذاها را طبخ کرده اند و 2 تولیدکننده برتر هدایایی به رسم یادبود اهدا می شود.
این نمایشگاه تا بیستم اردیبهشت در سالن ورزشی جهان پهلوان تختی این شهر به روی علاقمندان گشوده است.
انتهای پیام/