بنا بر این گزارش، آنچه در چهره تک تک مسافرانی که به سوی ایستگاه شهر آفتاب میآمدند دیده میشد، اشتیاق بیش از پیش آنها به خرید کتاب و مطالعه آنها بود.
ما هم با دیدن این چهرهها به این فکر افتادیم که نظر مسافران شهر آفتاب را درباره چرایی گام نهادنشان در این مسیر بپرسیم.
«فاطمه» که به گفته خودش یکی از کتابداران فعال در فضای نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران است، میگوید: شهر آفتاب در مقایسه با مصلای امام خمینی (ره) مکان مناسبتری برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران است. البته مشکل گرمای بیش از اندازه هوا که در مصلای تهران احساس میشد، در اینجا هم دیده میشود اما شهر آفتاب از نظر تفکیک بخشها و نظم غرفهها به مصلای امام خمینی (ره) ارجحیت دارد.
«نیلوفر» که یکی دیگر از مسافران شهر آفتاب است، میگوید: من برای خرید به نمایشگاه کتاب تهران میروم و با توجه به تجربهای که در گذشته داشتم، حس میکنم که شهر آفتاب در مقایسه با مصلای تهران توان ارائه خدمات بهتری را به بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب تهران دارد.
«مهسا» هم که در میان ازدحام جمعیت به دشواری ایستاده بود، گفت: من هم سالهای قبل به مصلا میرفتم و احساس میکنم که تردد در مسیر شهر آفتاب نسبت به مسیر مصلای امام خمینی (ره) آسانتر است.
وی افزود: ما برای آمدن به شهر آفتاب با دشواری مواجه نشدیم.
«شقایق» یکی دیگر از مسافران شهر آفتاب است و به گفته خودش غرفهدار یکی از غرفههای بخش ناشران دانشگاهی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران است.
وی میگوید: محسوسترین مشکل برگزاری نمایشگاه کتاب تهران در شهر آفتاب گرمای هواست.
«شقایق» در پاسخ به این سوال که میزان استقبال مردم از نمایشگاه کتاب در روز اول برگزاری نمایشگاه کتاب چگونه بوده است، گفت: میزان استقبال خوب بود اما با توجه به برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در روزهای اخیر پیشبینی میشود که در روزهای بعد از اتمام این آزمون، افراد بیشتری از غرفههای بخش ناشران دانشگاهی بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید کنند.
یادآور میشود؛ بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در روز پانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری کار خود را در شهر آفتاب آغاز کرده و فعالیت آن تا بیست و پنجم همین ماه ادامه دارد.
انتهای پیام/