مقام‌های ریاست پاسپورت وزارت امور داخله می‌گویند که بیشتر مشکلات در توزیع گذرنامه‌ها در نماینده‌گی‌های سیاسی افغانستان در بیرون دیده شده‌اند، نه در ریاست پاسپورت.

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران،سیدعمر صبور، رییس اداره پاسپورت گفت: این که کدام کشور به پاسپورت ما و به هموطن ما و به متقاضی پاسپورت ما ویزه را صادر می‌کند، این ارتباط می‌گیرد به روابط سیاسی و دیپلماتیک کشورها و (این مسایل) بین دو کشور است.

صلاح‌الدین ربانی، وزیر امور خارجه روز یک‌شنبه (۱۲ ثور) در مجلس سنا گفت بود که پاسپورت‌های افغانی، نزد شهروندان بعضی از کشورهای دیگر دیده شده، که این باعث نگرانی سفارت هند در کابل شدهاست.

در همین حال، مقام‌های این ریاست بر تلاش‌های‌شان برای مبارزه با فساد اداری، در کار توزیع گذرنامه تأکید می‌ورزند.

ریاست پاسپورت، برخلاف اداره‌های دیگر دولتی، ساعت شش‌ونیم صبح آغاز به کار می‌کند. هر روز نزدیک به ۳۰۰۰ تن به این ریاست می‌آیند و می‌خواهند گذرنامه بگیرند و یا زمان گذرنامه‌های شان را تمدید کنند.

به نقل از طلوع نیوز، متین سرفراز، معاون فنی ریاست پاسپورت بیان داشت: «تلاش زیاد ما این است، قسمی که سیستم تخنیکی و کمپیوتری است، این خدمات نیز برای مردم با سهولت بیشتر ارایه شود.»

پس‌از دو روز، مردم گذرنامه‌های‌شان را از پُسته‌خانه‌های نزدیک محل بودوباش شان به دست می‌آورند.

جالب این است که در این پسته‌خانه‌ها، گذرنامه‌هایی را هم می‌توان دید که مالکان آن‌ها، روزها و هفته‌هاست که دنبال آنها نیامده‌اند.

ناجیه محمدی، مدیر پُسته‌خانۀ دارالامان گفت: «بسیاری از مردم در شهر کابل مصروف استند، به خاطری که خود آنان برای گرفتن پاسپورت‌های شان حاضر نمی‌شوند، وگرنه نزد ما که بیایند، پاسپورت‌های شان موجود است و آن را به بسیار سهولت، در اختیار شان قرار می‌دهیم.»

ولی آیا واقعیت‌های کشور، این امید را می‌آفرینند که افغانستان در آینده، می‌تواند در پیکار با فساد اداری، به پیروزی نهایی دست یابد؟

انتهای پیام/

 

برچسب ها: افغانستان ، پاسپورت ، وزیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار