موسوی با اشاره به تعطیلی ۱۵۰ واحد تولیدی فرآورده های گوشتی طی دو سال اخیر گفت: طی این مدت ۵۰ هزار کارگر به دلیل مشکلات پیش روی این صنف بیکار شده اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدمحمد موسوی  مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی ایران در بیان مشکلات این صنف گفت:  گوشت مورد نیاز صنعت از خارج کشور وارد می‌ شد اما این کار با مشکلاتی روبرو گردید و سازمان دامپزشکی موفق به حل این مشکلات نشد. علاوه براین موضوع تولید فرآورده های گوشتی گران تمام می‌شود و مردم قدرت خرید ندارند و ضمن اینکه در داخل گوشت مورد نیاز برای تولید فرآورده های گوشتی تأمین نیست.
 
وی ادامه داد: مسئولان اعلام می‌کنند 150 هزار دام به دلیل آلودگی دام‌ها به تب برفکی از بین رفت،در حال حاضر شبکه های مجازی  تبلیغات منفی علیه صنعت فرآورده های گوشتی مطرح می کنند. انتظار ما از مسئولین این است که اعلام کنند نظارت دارند. اگر مسئولان نظارت نمی‌کنند پس چرا بیان نمی‌کنند که ما نظارت نداریم. اگر نظارت می‌کنند پس چرا گزارش نظارت ارائه نمی‌کنند؟ مردم نیازمند شفاف سازی از سوی مسئولان هستند.
 
مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی ایران با اشاره به گرانی مواد اولیه گفت:تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی در سراسر کشور خواستار تشکیل یک کمیسیون مشترک به منظور بررسی مشکلات واردات و تامین گوشت مورد مصرف این صنعت با حضور کارشناسان وزارتخانه های مرتبط با امر تولید و تجارت و نیز نمایندگان تشکل‌های خصوصی و نیز تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی هستند.
 
موسوی با بیان اینکه 150 واحد تولیدی فعال با 40درصد ظرفیت تولید می‌کند گفت: در گذشته این صنعت برای 100 هزار نفر به صورت مستقیم و 600 هزار نفر به شکل غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد  کرده بود اما اکنون این تعداد به 50 هزار نفر به صورت مستقیم و 300 هزار نفر به شکل غیر مستقیم رسیده است.
 
مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی ایران با اشاره به اینکه در گذشته یک کیلو گوشت وارداتی به نرخ 12 هزار تومان از طرف های خارجی خریداری می‌کردیم گفت: پس از دخالت حجتی در نرخ گوشت اکنون با ارز آزاد یک کیلو گوشت وارداتی را به نرخ 17 هزار تومان خریداری می‌کنیم.
 
وی  با بیان اینکه میانگین مصرف فرآورده های گوشتی اعم از برگرها، سوسیس و کالباس از  6.5 کیلو در سال 92 به 3 کیلو در سال 93 رسیده است، اظهار داشت: در صورتی که مشکلات این صنف حل شود، می‌تواند در تأمین غذای ارزان برای مردم موثر باشد چرا که مصرف یک وعده فرآورده های گوشتی نسبت به یک وعده غذای سنتی 40 درصد ارزان‌تر است.
 
منبع: تسنیم
 
 انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.