پژوهشگر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان‌شرقی مصرف گیاه دارویی ترشک را در بهبود درد مفاصل تاثیرگذار دانست و افزود: کوبيده دانه‌های اين گياه به عنوان مُسکنی برای بهبود درد مفاصل استفاده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛رفعتی افزود: عُصاره جوشانده شده برگ‌ها و دانه‌های آن به صورت موضعی در درمان دُمل‌ها موثر است.

پژوهشگر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان‌شرقی یادآور شد: گیاه ترشک منبع ویتامین ث است، بنابراین کسانی که کمبود ویتامین ث دارند گیاه ترشک می‌تواند برای آن‌ها منبع ویتامین ث باشد و علاوه ‌بر آن، این گیاه آهن و فسفر کافی هم دارد.

 وی ادامه داد: مصرف جوشانده گیاه کامل ترشک برای درمان اسهال، کم‌خونی و کاهش فشار خون قابل توصیه است.

رفعتی با اشاره به عوارض مصرف زیاد ترشک گفت: مصرف زیاد این گیاه باعث تولید سنگ کلیه، مثانه و کیسه صفرا می‌شود.
 
انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.