به گزارش خبرنگار
دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ؛ "فارسی" یکی از زبان های مهم در جهان است که شناخت آن برای کشورهای مختلف جهان جذاب بوده و ده ها دانشجو در ایران به یادگیری این زبان می پردازند.
یادگیری زبان فارسی و حتی زبان های دیگر برای اسرائیل به عنوان یک تاکتیک است تا سناریو نفوذ علیه جمهوری اسلامی ایران را کلید بزند و در این مسیر گام های بلندی را برمی دارد. دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در این زمینه برنامه طرح هایی را داشته است.
البته پروژّه و سناریو نفوذ یکی از برنامه هایی است که غرب و به ویژه ایالات متحده آمریکا پیگیری می کند و در این مسیر از دستگاه های جاسوسی همپیمانان خود نیز کمک می گیرد که یکی از آن ها اسرائیل است.
حجت الاسلام "سعیدی" نماینده ولی فقیه در سپاه درباره سناریو نفوذ دشمن عنوان داشت: اگر نفوذ را به معنای تسلط در ادراک و فکر معنا کنیم؛ نفوذ سیاسی به معنای تصرف عناصر دشمن و منحرف در ادراک معرفتی و سیاسی معنا میشود. **آموزش اصطلاحات عامیانه فارسی به عوامل "موساد"؟
رژیم صهیونیستی تلاش می کند تا با آموزش زبان فارسی به نیروهای اطلاعاتی خود، آن ها را آماده جاسوسی گسترده از شهروندان ایرانی کند و در جدید ترین اقدام خود ، پروژه آموزش اصطلاحات عامیانه را کلید زده است.
اخیرا فیلمی در فضای رسانه ای منتشر شده که در آن نشان می دهد عوامل دستگاه اطلاعاتی اسرائیل توسط یکی از مدیران بخش فارسی زبان اسرائیل آموزش می دهد.
شبکه دو تلویزیون اسرائیل به تازگی گزارشی از آموزش اصطلاحات عامیانه زبان فارسی به افسران "موساد" را منتشر کرده است که از تلاش سازمان جاسوسی این رژیم برای اجرای پروژه نفوذ و جمع آوری اطلاعات از ایران خبر میدهد.در این فیلم نشان داده شده است، یکی از مدیران و مربیان آموزشی دستگاه اطلاعات اسرائیل به کارآموزان می گوید باید اصطلاحات فارسی را بدانیم و بر روی آن تمرکز کنیم. برای مثال باید بدانیم اگر یکی بر روی زمین ولو شد متوجه شویم که منظور آن کشته شده ، بوده است.
**آیا طرح اسرائیل در یادگیری زبان فارسی به عوامل موساد با توفیق همراه است؟ البته یادگیری "زبان فارسی" به عنوان یک زبان فرار و گیرا نیازمند تکرار و تمرین بسیار است و نفوذ به شکلی که مربیان دستگاه اطلاعات اسرائیل به دنبال آن هستند و به این راحتی ممکن نیست .
مزدوران اسرائیل مأموریت گردآوری اطلاعات، تجزیه و تحلیل اطلاعات و
انجام عملیات مخفیانه ویژه در خارج از سرزمین های اشغالی را، به عهده
موساد واگذار نموده اند. این مؤسسه در برآوردهای اخیر دارای ۱۲۰۰ نفر
کارمند دفتری میباشد که بخشی از آن ها هم پیگیر اقدامات مربوط به بخش
فارسی دستگاه اطلاعات اسرائیل هستند. "موساد" یک سازمان به
اصطلاح کشوری است که دستورهای خود را از رهبران اسرائیل دریافت مینماید و
هدف فعالیتهای آن، پاسخ گوئی به نیازهای متغیر اطلاعاتی و عملیاتی بوده
است. هویت مدیران ارشد بخشهای داخلی موساد معمولاً جزو اسرار حکومتی تلقی
میشود.
البته یک تاکتیک دیگر اسرائیل برای نبرد نرم با ایران تربیت افسران جنگ سایبری است که در این زمینه هم اقدامات متعددی انجام شده است. ژنرال "هرتزی هلیفی" فرمانده بخش اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی گفت اسرائیل در حال جنگ الکترونیکی شدید با ایران است و دستگاههای امنیتی با تمام قدرت برای جلوگیری از نفوذ ایرانیها به سامانههای رایانهای بسیار حساس اسرائیل تلاش میکند.
وی افزود : باید در این چارچوب یادآوری کنم که یگان شماره 8200 تحت فرمان من فعالیت میکند که از پیشرفتهترین واحدها از نظر فناوری و تکنولوژی به شمار میرود و فعالیتهای گستردهای در جنگهای اینترنتی و شبکهای دارد و هزاران نفر از نخبگان اسرائیلی از زمان تأسیس آن بهخاطر شهرت گستردهاش به آن پیوستهاند و این افراد برای تضمین برتری کیفی اسرائیل از طریق عملیات دفاعی یا هجومی در فضای سایبری تلاش میکنند.
منابع صهیونیستی گفتهاند این یگان نقش تعیینکننده و قاطعی در زمینه جاسوسی سایبری ایفا میکند و ژنرال بازنشسته اوری ساگی رئیس اسبق واحد اطلاعات نظامی اسرائیل به وجود چنین یگانی اعتراف کرد و آن را یکی از مهمترین یگانهای اطلاعاتی رژیم اسرائیل دانست. این ژنرال بازنشسته صهیونیست افزود اهداف یگان (8200)، مشارکت در ارائه دیدگاههای اطلاعاتی منسجم با اطلاعاتی است که منابع انسانی موجود از طریق مزدوران کسب میکنند، این یگان بر سه شیوه در زمینه اطلاعاتی تکیه کرده است: "رصد کردن"، "تجسس و شنود"، "عکسبرداری" و "ایجاد تشویش افکار".
البته جنگ نرم همه جانبه ای بین ایران و اسرائیل در دست پیگیری بوده
که تنها یک بعد آن اقداماتی است که به سناریو نفوذ منتج می شود. اینکه
این اقدام (یادگیری اصطلاحات عامیانه به اعضا "موساد") به ثمر برسد جای
سوال جدی دارد ؛ اما سوال اینجاست که آیا دستگاه اطلاعات اسرائیل می تواند
از سد های امنیتی جمهوری اسلامی ایران بگذرد؟
اگر "تامیر پاردو" را یکی از عوامل سرویس اطلاعاتی "موساد" در یک دهه اخیر بدانیم می بینیم که او با تاکتیک نفوذ عوامل نتوانست اقدامی را انجام دهد و به نظر می رسد "یوسی کوهن" هم توفیقی در این عرصه کسب نخواهد کرد. گزارش از محمد زرچینی
انتهای پیام/