مراسم گرامیداشت شوراهای شهری و روستایی شهرستان چناران، با حضور مدیر کل فرهنگی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی برگزار شد.

برگزاری مراسم گرامیداشت شوراهای شهری و روستایی در چنارانبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی ، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی در این مراسم گفت : لازمه توسعه یک شهر یا روستا سرمایه است اما لزوماً همه سرمایه ها اقتصادی نیستند و سرمایه های اجتماعی ، انسانی نیز وجود دارد.

کمال‌الدین حسینی با مهم دانستن پدیده های اجتماعی گفت: لازمه توسعه اقتصادی لازمه دارا بودن همه سرمایه ها است.

وی سرمایه های فرهنگی و داشتن اعتماد را در مبادلات اقتصادی موثر دانست و گفت: بعضی سرمایه ها تعلق خاطر ایجاد می کنند و شوراها باید برای مردم منطقه خود هویت مکانی ایجاد کنند و آن را با سرمایه های نمادین تقویت کنند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی افزود: برای موفقیت در امر شورای شهری و روستایی باید فضای تعامل گرم را در جامعه فراهم کنیم که در این صورت قطعاً آسیب ها کمتر می شود.

حسینی رسالت شوراها را توجه به آسیب های فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد و گفت: نگاه به محیط نباید نیاز مبنا باشد بلکه باید شوراها نگاه دارایی مبنا به محیط خود داشته باشند و به داشته ها بیشتر توجه کنند و با توجه به داشته ها درصدد رفع مشکلات برآیند.

امام جمعه گلبهار هم دراین مراسم با بیان اینکه در نظام جمهوری اسلامی هر کسی و در هر لباسی و در هر مقامی باید برای مردم کار کند، گفت: تنها کسانی می توانند به مردم خدمت کنند که خودشان و حزبشان را نبینند بلکه مردم و قانون را مد نظر قرار دهد و خدا و بندگان خدا توجه داشته باشند.

حجت الاسلام محمد مروج، با بیان اینکه در اصل هفتم قانون اساسی بحث شوراها مطرح شده است ، اظهار داشت: اعتماد مردم به شوراها می طلبد آنها برای دین و دنیای مردم سنگ تمام بگذارند.

امام جمعه گلبهار از بر زمین ماندن اصل هشتم قانون اساسی که بحث امربه معروف و نهی از منکر است، ابراز ناخرسندی کرد و گفت: امیدوارم رئیس مجلس و مسئولین، سعی کنند اصل هشتم قانون اساسی همانند اصل هفتم اجرایی شود.

فرماندار چناران هم شورا را یکی از مهمترین موارد مردم سالاری دینی عنوان کرد و اظهار داشت: ظرفیت هایی در روستا ها و شهرها وجود دارد که نیازمند اعتبار نیست که باید از این ظرفیت ها بهترین استفاده را کرد.

محمد پرویزیان بکار گیری علم را در پروش دام و کشاورزی و کاهش زمان تولید و کاهش هزینه ها را از مصادیق اجرای اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: هیچ کشاورزی از کارخانه قند چناران طلبی ندارد.

حمید حاجی نژاد ، سرپرست جهاد کشاورزی چناران نیز به انتخابات صنفی کشاورزی در اردیبهشت ماه سال جاری اشاره کرد و خواستار شرکت و توجه ویژه به این انتخابات شد.

در این همایش، رستگار عضو شورای شهرستان چناران نیز با بیان اینکه ۱۲ درصد محصولات کشاورزی استان در شهرستان چناران تولید می شود، اظهار کرد: موقعیت گردشگری روستاهای اخلمد، فریزی، رادکان ، قرار گرفتن شهرستان در مسیر جاده اصلی عبور زائران امام رضا علیه السلام و … نمونه ای از فرصت های شهرستان چناران است که با همدلی و همزبانی باید از آنها بهره جست.

وی تکمیل میدان ورودی چناران، سرعت در راه اندازی قطار شهری مشهد گلبهار چناران ، انتقال پساب تصویه شده مشهد به دشت چناران، امکانات اداری گلبهار، ساماندهی بیشتر مناطق گردشگری و … را از الویت های شهرستان دانستند که باید اجرایی شود.

انتهای پیام//

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.