معاون اداره کل دامپزشکی کرمانشاه گفت:مردم باید گوشت مورد نیاز خود را از فروشگاه‌های مجاز تهیه کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ علیرضا امیری با اشاره به اینکه گوشت قرمز نباید بیشتر از سه ماه در فریزر نگهداری شود افزود: گوشت سالم عاری از هرگونه خونمردگی، خونریزی، کوفتگی، ترشحات عفونتی و دانه‌های غیرعادی است.

وی با بیان اینکه محیط فروشگاه عرضه کننده گوشت باید عاری از هرگونه آلودگی ظاهری بر روی دیوارها، کف، سقف و در و پنجره باشد ادامه داد: گوشتی که در فروشگاه عرضه می‌شود باید از کشتارگاه تامین شده باشد و مردم از مصرف گوشتی که خارج از کشتارگاه ذبح شده و به فروشگاه می‌آید، خودداری کنند.

امیری افزود:شهروندان باید در خرید گوشت قرمز به نکات مهمی از جمله اینکه لاشه‌ها حتما باید دارای مهر بازرسی بهداشتی دامپزشکی باشد، گوشت دارای رنگ صورتی متمایل به قرمز، بدون رطوبت سطحی، ترشحات لزج و ذرات خارجی باشد، داشته باشند.

وی با اشاره به پرهیز از مصرف گوشت هایی که تازه کشتار شدند گفت: لاشه دام کشتار شده 24 ساعت پس از کشتار کیفیت و ارزش غذایی بیشتر و بار میکروبی آن کاسته می‌شود.


انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، نیاز ، فروشگاه ، مجاز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.