6 تا 8 هزار کندوی عسل به صورت کامل دچار آبگرفتگی و آب‌بردگی شدند و آسیب دیدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رییس اتحادیه زنبورداران خوزستان گفت:  با توجه به اینکه انتقال زنبور عسل به راحتی قابل انجام نیست، زنبورستان‌هایی که در مسیر سیلاب قرار داشتند، بیشتر از دامپروری‌های دیگر در معرض خطر قرار گرفتند.

امین کریمی افزود: پیش از وقوع سیلاب از طریق سامانه پیامکی به زنبورداران هشدار و اطلاع دادیم که هر چه سریعتر از مناطق عبور سیل فاصله بگیرند.

کریمی تصریح کرد: با توجه به اینکه در آستانه برداشت عسل بهاره هستیم، پس از اتمام برداشت از عسل‌ها نمونه گیری و آن را به صندوق زنبور عسل کشور در تهران به منظور کنترل کیفیت ارسال می‌کنیم.

وی اظهار داشت: متأسفانه در خوزستان آزمایشگاه کنترل کیفیت عسل وجود ندارد.

رییس اتحادیه زنبورداران خوزستان خاطرنشان کرد: پرنده زنبورخوار همچنان مشکل اصلی صنعت زنبورداری استان است و زنبورداران خواهان انجام تحقیقات مناسب در این زمینه هستند.

کریمی بیان داشت: با توجه به اینکه این پرنده تحت حفاظت سازمان محیط زیست قرار دارد، بعضاً مشاهده می‌شود تصاویری از پرنده زنبورخوار کشته‌شده به دست زنبورداران، در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود و در ضمن آن زنبوردار را با عنوان خودخواه یا الفاظ مناسب دیگر توصیف می‌کنند.

وی بیان کرد: متأسفانه مردم به علت عدم آگاهی کافی، زنبور عسلی که مهمترین نقش را در محیط زیست و طبیعت دارد را نمی‌بینند و تنها به پرنده خوش رنگ و لعابی توجه می‌کنند که با توجه به آمار اعلام‌شده در چند سال اخیر جمعیت آن‌ها افزایش یافته و به آفتی برای زنبورها تبدیل شده است.

انتهاي پیام/و

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.