![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۸ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353240_681.png)
بگزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ، و بگفته رئیس اداره محیط زیست شهرستان اشنویه : در راستای انجام پایشهای زیست محیطی از واحدهای تولیدی شن و ماسه از هفت واحد و کارخانه آسفالت بازدید و پایش زیست محیطی صورت گرفت.
بقالی گفت: ماموران اجرایی و کارشناسان پایش ، هر ماه گشت و پایش و نظارت بر پساب خروجیواحدهای شن و ماسه و کارخانه های آسفالت را در این شهرستان انجام می دهند.
وی افزود: کارخانجات آسفالت از جمله منابع تولید کننده آلودگی هوا هستند که نقش مهمی را در انتشار ذرات معلق و سایر آلودگیها دارا هستند و این صنعت با روند روبه رشدی که داشته ، کیفیت هوای شهر و مناطقی را که این صنایع در آنها قرار دارند به شدت به مخاطره انداخته است.
انتهای پیام/