به گزارش خبرنگار
حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ كامبیز اسماعیلی رئیس پلیس فتا استان كرمان اظهار داشت :کلاهبرداری و اخذ وجههای گزاف بابت جراحی های زیبایی و لاغری یکی از شایع ترین موارد کلاهبرداری رایج در شبکه های اجتماعی است.
وی افزود:در این شیوه کلاهبرداری فرد با معرفی کردن خود به عنوان پزشک در شبکه های اجتماعی در چندین نوبت مبالغی را تحت عنوان حق ویزیت و یا پیش پرداخت جراحی از فریبخوردگان می گیرد و بعد از به جیب زدن مبالغ هنگفت متواری میشود.
اسماعیلی گفت:حوزه مدلینگ و صنعت سینما نیز این روزها تبدیل به یکی از حوزههای مورد تمرکز اخاذان و کلاهبرداران شده است و در این شیوه فرد کلاهبردار با معرفی خود به عنوان نماینده یک شرکت اروپایی مدلینگ یا صنعت مد، عکسهای دختران جوان و نوجوان را از آن ها می گیرد و با تهدید انتشار آن ها از قربانیان خود اخاذی می کند.
وی تصریح كرد:روش کار این افراد به این ترتیب است که با دریافت عکس هایی از سوژه های خود اعلام می کنند که تصاویر آن ها مورد پذیرش شرکت خارجی قرار گرفته اما برای استخدام و اعزام به خارج از کشور، نیاز به داشتن تصاویری بدون پوشش بوده و از این لحظه به بعد نیز سرنوشت قربانی مشخص است.
این مقام انتظامی گفت: وعده هنرپیشگی و به خصوص بازیگری در شبکه های ماهوارهای فارسی زبان نیز دستمایه ای برای برخی از کلاهبرداران شده است تا مبالغ هنگفتی را از افراد برای به اصطلاح هنرپیشه شدن اخذ کنند، وعدههایی که اکثر قریب به اتفاق آن ها هم تو خالی و پوچ هستند.
وی در خصوص شبکهها و سایتهای همسریابی بیان کرد:این سایتها و صفحات در شبکههای اجتماعی اگر چه در ظاهر شعارشان رساندن جوانان به یکدیگر است اما برای معرفی دو طرف به یکدیگر بعضا مبالغ مختلفی را درخواست میکنند و همواره خطر تبدیل این صفحات به مراکز فساد و باجگیری نیز وجود دارد.
انتهای پیام/