به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فرهاد قلی نژاد اظهار کرد: سیلابی که اخیرا در دزفول به وقوع پیوست برای محیط زیست این شهرستان فواید و خسارات زیادی در پی داشت.
وی با اشاره به بارش های قابل توجه در این شهرستان در زمان وقوع سیل افزود: این بارش ها برای اکوسیستم ها، آب های زیرزمینی، چاه ها و چشمه های آب و آبشارهای دزفول از ابعاد مختلفی حائز اهمیت بود.
قلی نژاد با بیان اینکه سیلاب خسارت هایی را نیز به طبیعت و زیستگاه های دزفول داشته، بیان داشت: تخریب ۷۰ تا ۸۰ درصد سایت گوزن زرد ایرانی از جمله تخریب فنس های محدوده سایت گوزن زرد و ایجاد خسارت به حرایم منطقه ای از قبیل خاکریزها، چشمه ها و آبشخورهای منطقه از خسارت های این سیل به محیط زیست شهرستان دزفول بوده که البته تمام این خسارت ها با همکاری دستگاه ها قابل جبران است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول با اشاره به اینکه در حال بررسی وضعیت گوزن های زرد منطقه پس از وقوع سیلاب هستیم اظهار کرد: از آنجایی که گوزن قدرت شناگری دارد، بنابراین امکان تلف شدن آن ها در هنگام سیلاب بسیار بعید است اما احتمالا تعدادی از آن ها از محدوده سایت خارج شده باشند که بررسی ها در این زمینه ادامه دارد.
وی تخریب مسیرهای دسترسی به جاده آبشار شوی را از دیگر خسارت های وارده به دزفول بر اثر سیلاب برشمرد و خواستار اقدامات لازم و فوری برای رفع این مشکل و بازسازی مسیر این آبشار شد.
فرهاد قلی نژاد افزود: در اثر این سیلاب خسارت های ناشی از فرسایش نیز گریبانگیر فسیل برد کژدم شده که لازم است برای مهار فرسایش و سیلاب های این دره اقدامات اساسی انجام شود تا در بارش های بعدی شاهد شکسته شدن فسیل برد کژدم منطقه سیلابی لنگرکوه نباشیم.
انتهای پیام/ن