یک متخصص طب سنتی از درمان و پیشگیری برخی بیماری ها با عرقیات گیاهی فصل بها ر خبر داد.

به گزارش خبرنگار عرقیات گیاهی فصل بهار را بشناسیمگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ رضا قربانی گفت: عرق چهل گیاه از ترکیب چند گیاه دارویی تولید شده و استفاده آن پیش از وعده های غذایی به تقویت معده و بهبود عملکرد آن کمک می کند به این ترتیب با نوشیدن این عرق گیاهی و تقویت معده، سوخت و ساز و هضم مواد غذایی در شرایط بهتری انجام می شود و بدن از ابتلا با انواع سوء هاضمه، نفخ و انواع دل درد رها می شود.


وی با بیان اینکه عرق شاه تره یکی از عرقیات گیاهی خوش طعم  و خوش بویی است که تاثیر قابل ملاحظه ای در کنترل میزان فشار خون به ویژه در افراد سالمند دارد افزود: نوشیدن روزی 2 فنجان از این عرق گیاهی به تصفیه و تنظیم کلسترول خون کمک می کند.

متخصص طب سنتی تاکید کرد: یکی از را ه های مقابله با گرمای هوا در ماه های گرم سال استفاده از عرقیات گیاهی است که طبیعت سرد دارند، عرق کاسنی علاوه بر افزایش میزان تحمل بدن در برابر گرما به پاکسازی اخلاط نامناسب از بدن به ویژه کبد کمک کرده و میزان تعریق بدن را افزایش می دهد.

رضا قربانی از عرق رازیانه، خارشتر، بابونه ، بهار نارنج ، گلاب و عرق زیره سبز به عنوان عرقیات فصل بهار یاد کرد.

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.