به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ زهره موسوی گفت: مصرف این ماده به مقدار محدود مورد نیاز بوده و مصرف متعادل آن به همه افراد توصیه می شود .
وی ادامه داد: نمک یکی از مواد مورد نیاز برای سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام های عصبی و کارکرد صحیح عضلات است.
موسوی با بیان اینکه در هنگام اسهال ،استفراغ و یا فعالیت شدید بدنی و در هوای گرم با مصرف کمی نمک می توان املاح از دسته رفته را جبران کرد افزود: مصرف زیاد نمک و غذاهای شور عوارض را برای بدن بدنبال دارد.
وی تاکید کرد: تداوم مصرف زیاد نمک و مواد شور موجب اختلال در کارکرد کلیه ها و همچنین موجب تجمع آب در بدن شده و ایجاد ورم در تمام و یا قسمت های از بدن می شود.
یک متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف زیاد نمک و غذاهای شور از عوامل موثر بر افزایش فشار خون و بروز بیماری های قلبی و عروقی، سکته قلبی، پوکی استخوان، سرطان معده و آسم می شود.
موسوی با اشاره به اینکه مصرف نمک در کشور ما در حال افزایش است گفت: افراد باید میزان نمکی که هنگام پخت به غذا اضافه می کنند را کاهش دهند و برای اجتناب از مصرف بی رویه نمک بر سر سفره از نمکدان استفاده نکنند و همچنین از خوردن غذا های کنسرو شده و تنقلات شور مثل چیبس، پفک و انواع شور و ترشی های شور خود داری کنید.
انتهای پیام/