باقی ماندن ذرات مواد غذایی قندی بر روی دندان ها می تواند باعث فعال شدن برخی میکروب های تخریب کنندهٔ مینای دندان شود.

عزت الله خامسی ، دندانپزشک در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت : یکی از موارد شایعی که به سلامت دندان ها آسیب می رساند مصرف بیش از حد انواع شیرینی و شکلات ها، انجیر خشک،خرما، کشمش است که این مواد باعث درد و تخریب دندان ها می شود .

وی ادامه داد :برای پیشگیری از این آسیب ها نمی توان مصرف خوراکی های گفته شده را قطع کرد ، اما می توان با رعایت نکاتی از آسیب در امان بود، این آسیب ها به دلیل وجود میکروب هایی در دندان که با در اختیار داشتن مواد قندی شروع به اسید سازی می کنند و موجب حل شدن مینای دندان و تخریب آن می شوند .

این دندانپزشک، افزود : همچنین مصرف لیمو ترش به مقدار زیاد نیز باعث می شود تا ( اسید سیتریک ) موجود در آن به مینای دندان آسیب برساند، از این رو به افراد توصیه می شود  پس از مصرف مواد غذایی ذکر شده، بلافاصله اقدام به مسواک زدن کنند و یا دندان ها را با استفاده از یک لیوان آب شستشو دهند.

دکتر خامسی در بخش پایانی، یادآور شد : نکته دیگر این که افراد باید سعی کنند با استفاده بیشتر از مواد غذایی حاوی کلسیم و ویتامین هایی نظیر A و B  به سلامت و استحکام دندان های خود کمک کنند، بخصوص در افراد میانسال وجود ویتامین B و کلسیم در سلامت دندان ها ضرورت بیشتری دارد .


انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار