پیاز از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و دارای خواص بسیاری است.

دکتر حسن اکبری متخصص آسیب شناسی و مدرس طب اسلامی ایرانی در گفت‌و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پیاز گرم و خشک و اشتها آور می‌باشد و دارای موادی نظیر قند، کلسیم، سدیم، پتاسیم، ید، سیلیس، آهن، فسفر و ویتامین‌های A و Bو C است. همچنین ترکیبات گوگرد در پیاز باعث تشکیل اسید سولفوریک و در نتیجه سوزش چشم‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: پیاز فعالیت و ترشح معده را افزایش می‌دهد، برای رفع مشکلات کلیوی و قلبی و عروقی مفید می‌باشد. همچنین این ماده با خاصیت ضدعفونی کنندگی باعث از بین رفتن میکروب‌های داخل معده و مجاری تنفسی می‌شود و به همین دلیل برای کسانی که از بوی بد دهان رنج می‌برند، یک ماده‌ی کاملا مناسب محسوب می شود.

اکبری افزود: پیاز یک انسولین گیاهی است که قند خون را کاهش می‌دهد. به علاوه مصرف پیاز با عسل سبب بهبودی سرفه می شود. ریختن 2 یا 3 قطره از این ماده‌ی معجزه آسا در گوش برای درمان سنگینی گوش خارجی بسیار مفید است.

وی اظهار داشت: پیاز تاثیر به سزایی در محکم کردن لثه دارد و مسکن دندان درد است. علاوه بر این‌ها از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند و ماسک پیاز(پیاز رنده شده به مدت 20 دقیقه بر روی پوست) موجب طراوت و شادابی پوست می‌شود.

اکبری خاطرنشان کرد: پیاز برای کاهش خارش و درد ناشی از گزیدگی نیش حشرات بسیار سودمند است و در پایان به افرادی که طبع گرم دارند، توصیه کرد از خوردن افراطی پیاز این گروه باید پرهیز کنند چون باعث سردرد در آنها می‌شود.


انتهای پیام/


برچسب ها: پیاز ، معده ، ضدعفونی ، قلب ، کلیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار