حسن روشن
در گفتوگو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص انتخابش به عنوان رئیس آکادمی گفت: در ابتدا باید بگویم که قرار است طی روزهای دوشنبه یا سه شنبه هفته آینده برنامهریزی مناسبی را انجام و بودجه مورد نظر را برای آکادمی تعیین کنیم و تمام هدفم این است که فوتبال مملکت ما از لحاظ ذهنی رشد کند و در نظر داریم تیم پایه های استقلال را محکم کنیم تا مشکلی از بابت بازیکن در آینده نداشته باشیم و بتوانیم همانند سال های گذشته بازیکنانی را تولید کنیم.
روشن ادامه داد: برنامه دیگرمان در آکادمی این خواهد بود که از شهرستانها نمایندگی بگیریم و همه آنهایی که با نام استقلال فعالیت میکنند زیر مجموعه آکادمی استقلال قرار گیرند و حتی تصمیم داریم مسابقاتی را برگزار کنیم که به برنامههایمان رسمیت ببخشد و جوایزی را نیز برای این کار در نظر بگیریم و کمک کنیم تا تیم های پایه استقلال را به سطح اروپا برسانیم.از طرفی در نظر داریم ارتباط هایی را با امارات داشته باشیم تا تیم های پایه استقلال نیز ارتقا پیدا کند.
وی در خصوص اینکه آیا برنامهای برای انتخاب مربیان آکادمی صورت گرفته است یا خیر گفت: آنهایی که مربی تیم های پایه استقلال بودند برای تمدید قرارداد در اولویت هستند ولی شرایط ما سخت است و باید حتما تامین بودجه کنیم و قطعا با کمک حامیان مالی شرایط را پیش میبریم.
اولین سعی ما این است که مربیانی انتخاب شوند ولی شاید حتی در همین تیمهای پایه در برخی زمانها پدر و مادرها به آکادمی کمک کردند.