اکرم اصلانی روان شناس در گفتگو با خبرنگار حوزه جوانان وخانواده
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: هنگامی که والدین برای تسلیم کردن فرزندشان از پرخاشگری فیزیکی یا لفظی استفاده میکنند، ناخودآگاه به فرزندشان میآموزند که اعمال پرخاشگری راهی موثر برای رسیدن به هدف است به ویژه اگر بزرگتر و قویتر بوده و توانایی زورگویی بردیگران را داشته باشند.
اصلانی عنوان کرد: تحکیم روابط خانوادگی و ایجاد فضای عاطفی مثبت بین والدین و فرزندان و افزایش رابطه صمیمانه و نزدیک بین اعضای خانواده عامل پیشگیرانهای است که میتواند در ایجاد احساس امنیت و آرامش و تأمین نیاز عاطفی نقش موثری داشته باشد. اگر زن و شوهر آرام باشند و ابراز محبت داشته باشند مطمئناً تاثیر بسزایی بر روی فرزندان خواهد داشت.
وی افزود: اگر کودکی یا نوجوانی از سوی والدین خود تحت پرخاشگری فیزیکی یا لفظی قرار گیرد، به نوبهِ خود کودک یا نوجوان ضعیفتری را خواهد یافت تا نسبت به او خشونت ورزد.
این روان شناس در پایان گفت: وقتی نوجوانی یا کودکی درخانه با محبت و توجه کافی رو به رو نشوند این محبت رابطه عاطفی را در بیرون خانه جستوجو میکند و متناسب با دوران بلوغ و اوج گیری احساسات غریزی رابطه خود را با جنس مخالف گسترش میدهد.
انتهای پیام/