رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر گفت: وجود حشره در غذای دانشجویی امری طبیعی است.

احمد رضا معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص انتشار خبری مبنی بر وجود حشره در غذای این دانشگاه گفت: من در این مورد عکسی ندیده ام اما در غذاهای منزل هم ممکن است حشره دیده شود، در منزل خودتان هم بعید نیست حشره ای در غذا ببینید که نمی توان کاری کرد و باید غذا را عوض کنید. 

وی با بیان اینکه روزانه شش، هفت هزار غذا در این دانشگاه طبخ می شود، ادامه داد: اگر هم موردی بوده شاید موقع سرو غذا صورت گرفته باشد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر درخصوص نحوه رسیدگی و نظارت بر غذاهای دانشگاه بیان کرد: مواد غذایی ما باید استاندارد باشد و در این رابطه اداره ای در امور تغذیه داریم که 6 نفر در این زمینه نظارت دارند یعنی ما حتی اجازه نمی دهیم از هر جایی گوشت یا برنج بخرند. تمام مواد اولیه طبق قرارداد با پیمانکار از نظر کیفی و کمی کنترل می شود. 

معتمدی در خصوص کیفیت پایین غذاها و نارضایتی دانشجویان از این وضع اظهار کرد: شکی نیست که کیفیت غذاها پایین باشد چون غذای دانشگاه، مانند غذای بیرون نیست، اعتبارات ما در حدی نیست که غذای با کیفیت به دانشجویان عرضه کنیم. 

معتمدی افزود: دانشگاه صنعتی امیر کبیر سال گذشته بین یک تا دو میلیارد  تومان برای تجهیزات، استاندارد و صنعتی سازی آشپزخانه هزینه کرده است. یکی از بهترین آشپزخانه های تهران، متعلق به دانشگاه صنعتی امیر کبیر است. تمام نکات بهداستی برای طبخ غذا در دانشگاه امیر کبیر رعایت می شود. حتی سلامت آشپز ها از سوی وزارت بهداشت تایید شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر تصریح کرد: به هر حال غذای دانشجویی با غذای رستوران فرق دارد و نباید انتظار داشته باشیم غذای دانشگاه همانند غذای بیرون از دانشگاه باشد.

وی ادامه داد: در خارج از کشور هم که دانشجو بودیم وضع به همین منوال بود؛ افزایش کیفیت ها نیازمند بودجه است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر از راه اندازی بوفه ای برای سرو غذای گرم در این دانشگاه خبر داد و گفت: بوفه ای جدید در دانشگاه راه اندازی کرده ایم که به تدریج غذای گرم سرو می شود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار