به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛ گوجه سبزغنی از ویتامین C، اسیدمالیک و اسید سیتریک است، اما توجه داشته باشید مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده میشود.
با مصرف ۱۰۰گرم گوجه سبز، ۵ درصد ویتامین آ، ۲. ۱ درصد ویتامین ب ۱ (تیامین)، ۱. ۹ درصد ویتامین ب ۲ (ریبوفلاوین)، ۲. ۸ درصد نیاسین، ۱۳ درصد ویتامین ث، ۵. ۱ درصد کلسیم، ۲. ۲ درصدفسفر، ۵ درصدآهن و ۳. ۶ درصد پتاسیم مورد نیاز در روز تامین میشود.
برخی گیاهشناسان معتقدند مصرف گوجهسبز برای بهبود طعم دهان مفید است.
از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است که بخوبی شناخته شده است.
اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشارخون و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معدهای - رودهای است.
گوجه سبز اثرات قابلتوجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول وسرطان دارد. اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.
بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضدقارچی و ضدباکتریایی این میوه هستند.
مطالعات نشان میدهد که این میوه میتواند در درمان تومورها موثر باشد.
همچنین بهدلیل وجود اسید اسکوربیک (ویتامین ث)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه میشود. انتهای پیام/