![چهل و سومین جشنواره فیلم فجر _ روز نهم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20332494_722.jpg)
در پی قطعی برق استودیوم آزادی عبدالامیر یاقوتی
معاون خدمات مشترکان شرکت توزیع برق تهران بزرگ در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی
باشگاه خبرنگاران جوان گفت: همان گونه که مرسوم است هر کالا و خدماتی که مردم
دریافت می کنند طبق قوانین و مقرراتی که وجود دارد بابت آن هزینه پرداخت می کنند،
برق نیز از این قاعده مستثنی نیست و به عنوان یکی از کالاهای اساسی تمام مشترکین
موظف هستند در زمان مشخص هزینه های برق
مصرف خود را پرداخت کنند و این موضوع در آئین نامه ها به صراحت وجود دارد.
وی در ادامه اظهار داشت: تمام مشترکین در صورت عدم پرداخت به موقع هزینه برق مصرفی پیش از قطعی برق از سوی اداره برق اخطار دریافت می کنند و در قبال آن رسد از مشترکین دریافت می شود و طبق توافقات زمان مجددی برای پرداخت بدهی در اختیار مشترک مورد نظر قرار می گیرد.
یاقوتی در خصوص علت قطعی برق ورزشگاه آزادی عنوان کرد: مبلغ هنگفتی حدود 61 میلیون و 721 هزار تومان از بدهی های مجموعه ورزشی آزادی باقی مانده بود و قرار بر این شد تا تاریخ 7 فروردین ماه پرداخت شود اما با پیگیری های انجام شده این فرصت تا 23 فروردین ماه تمدید شد و نامه مکتوب در باب اخطار به این مجموعه ارسال شد و مستندات آن موجود است.
وی در پایان اذعان داشت: با توجه به عدم پرداخت بدهی صبح روز 29 فروردین با رابط ورزشگاه آزادی تماس گفته شد و تا ساعت 13 همان روز و پس از عمل به وعده های داده شد و پرداخت بدهی برق مجموعه مجدد وصل شد.
انتهای پیام/