خبرها حاکی از آن است که اگر مدت شیردهی مادر به نوزاد بیشتر از 6 ماه به طول انجامد، امکان ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها کاهش می یابد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛مطالعه‌ای جدید نشان داده است که رابطه‌ای میان شیردهی و خطر ابتلا به سرطان خون در جنین وجود دارد. نتیجه این مطالعه نشان داد نوزادانی که بیشتر از 6 ماه از شیر مادرشان تغذیه می‌کنند، 19 درصد کمتر امکان دارد که در دوران کودکی یا بعد از آن به سرطان خون مبتلا شوند.

کودکانی که مدت زمان بیشتری شیر مادر خورده‌اند نسبت به کودکان دیگر که از شیر مادر تغذیه نکرده‌اند کمتر در خطر ابتلا به سرطان به خصوص سرطان خون در دوران کودکی هستند. همان‌طور که می‌دانید سرطان خون سرطانی مهلک است که در سنین 3 تا 5 سالگی امکان ابتلا به آن افزایش می‌یابد.

شیردهی علاوه بر فواید بسیاری که برای سلامتی کودک دارد، سلامتی مادر را نیز تا حد بالایی تضمین می‌کند. از جمله فواید شیردهی برای سلامت نوزاد می‌توان به پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی، افزایش توانایی شناختی نوزاد، ارتقاء ضریب هوشی نوزاد، تنظیم باکتری‌های روده و افزایش عملکرد دستگاه گوارشی بدن اشاره کرد.

از جمله فواید شیردهی برای مادر می‌توان به کاهش سرطان سینه، افزایش ارتباط نوزاد و مادر، کاهش مشکلات قلبی عروقی و کاهش خطر ابتلا به دیابت پس از بارداری اشاره کرد.

منبع: Medical Daily

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار