به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام والمسلمین "حسن روحانی" شامگاه پنجشنبه در دیدار ایرانیان مقیم ترکیه در استانبول گفت: دولت یازدهم از ابتدای فعالیت خود به مردم قول داده بود تا در راستای حل و فصل مسأله هستهای تلاش کند و در این راستا توانست در یک مذاکرات بسیار پیچیده با ابعاد گوناگون حقوقی، سیاسی، فنی و اقتصادی؛ این مسأله را با موفقیت به سرانجام برساند.
رییس جمهوری، اتحاد و انسجام مردم، حمایت و هدایتهای مقام معظم رهبری از مذاکرهکنندگان و دیپلماتهای قوی و توانمند را عوامل دستیابی به توافقی بزرگ و تاریخی برشمرد و خاطر نشان کرد: توافق ایران با ۱+۵، مصالح و منافع ملی را به خوبی تثبیت کرد و ما توانستیم حق ملت ایران در دستیابی به انرژی صلحآمیز هستهای را که سالها از سوی نهادهای بینالمللی و قدرتهای بزرگ تحریم شده بود، بازستانیم.
روحانی افزود: احقاق حق ملت ایران و لغو قطعنامههایی که به ناروا علیه ایران صادر شده بود، کار سخت و پیچیدهای بود که هنوز ابعاد و پیچیدگی این مسأله به طور کامل برای مردم تبیین نشده است.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه دولت توانست با پشتیبانی آراء مردم به خوبی در این مسیر گام بردارد، اظهار داشت: امروز شاهد اجرایی شدن این توافق هستیم و به واسطه آن کارآفرینان، سرمایهگذاران و شرکتهای گوناگونی از سراسر جهان برای سرمایهگذاری و همکاری به سمت ایران روی آوردهاند.
روحانی با تأکید بر ضرورت استفاده مناسب از فرصتهای ایجاد شده پس از اجرای برجام، افزود: امروز وظیفه بزرگی بر عهده کارآفرینان و بخش خصوصی کشور است تا بتوانند از این فرصت خوب در جهت جذب سرمایهگذاریها و استحکام بخشیدن به اقتصاد ملی استفاده کند.
رییس جمهوری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره خواستار ثبات، آرامش و صلح در همه کشورها بویژه کشورهای منطقه و همسایگان خود است، گفت: امروز ایران کشوری با ثبات و امن در منطقه است و شرایط و بسترهای مناسبی برای سرمایهگذاری در آن وجود دارد که میتوانیم به بهترین شکل از آنها استفاده کنیم.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه مردم دیگر کشورها از طریق ارتباط با ایرانیان مقیم خارج از کشور میتوانند با فرهنگ و خصوصیات اخلاقی و رفتاری ملت ایران آشنا شوند، گفت: برنامه و اراده دولت برپایه گسترش روابط با همه کشورها بویژه همسایگان است و امروز نسبت به گذشته شرایط بهتری ایجاد شده که باید از آن در راستای توسعه مناسبات و همکاریها با دیگر کشورها استفاده کنیم.
روحانی با اشاره به جایگاه تأثیرگذار و ارزنده متخصصان، اندیشمندان و محققان ایرانی در خارج از کشور، گفت: همه ایرانیان باید در مسیر توسعه، پیشرفت و آبادانی ایران عزیز کوشا و سهیم باشند.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه هیچ کشوری نمیتواند، بدون ارتباط با دیگر کشورها در مسیر رشد و پیشرفت حرکت رو به جلویی داشته باشد، ادامه داد: اراده جمهوری اسلامی ایران بر توسعه روابط با ترکیه است و ایرانیان مقیم این کشور میتوانند در راستای گسترش روابط دوجانبه در بخشهای مختلف نقش بسزایی ایفا کنند.
روحانی افزود: توسعه مناسبات ایران و ترکیه مطمئناً به نفع دو کشور و سایر کشورهای منطقه خواهد بود.
رییس جمهوری در این مراسم با اشاره به وقوع سیل در برخی از مناطق کشور، گفت: برای رسیدگی به مشکلات این حادثه دستورات لازم به معاون اول رییس جمهوری داده شده که امیدواریم هر چه سریعتر، آسیبها و مشکلاتی که در برخی مناطق کشور بوجود آمده برطرف شود.
پیش از سخنان رییس جمهوری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه و دو نفر از ایرانیان مقیم سخنرانی کردند.
انتهای پیام/