به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدير جهاد كشاورزی شهرستان ساری گفت: روش جداسازی بذرهای سالم از ناسالم با استفاده از محلول آب نمک به ميزان 4 كيلوگرم نمک انجام شود.
طهمورث قاسم نژاد افزود: با قرار دادن بذر در 20 ليتر آب و يا با قرار دادن تخم مرغ خام بر روی محلول آب نمک می توان غلظت آن را مشخص كرد و با ريختن بذرها داخل محلول، بذرهای پوک، شكسته و ناسالم روی آب قرار می گيرند و بذرهای سالم در انتهای ظرف باقی می ماند.
وی گفت: پس از جدا سازی بذرهای سالم، بلافاصله از آب نمک خارج شود و پس از چند بار شستشو با آب شيرين به مدت 12 تا 24 ساعت در آب شيرين جهت از بين بردن قارچ كش قرار داده شود.
انتهای پیام/