وی تصریح کرد: نابسامانی شیوه های توزیع خرما در کشور نیز مشکل را افزایش داده است و واسطه های متعدد در بازار خرما باعث میشوند رطب مضافتی با قیمتی حدود 2 برابر نرخ خرید از کشاورز بمی ، به دست مصرف کنندگان در تهران و دیگر شهرهای بزرگ برسد.
اکبری در پاسخ به این سوال که از این افزایش نرخ
چه گروهی بیش از سایرین نفع می برند گفت: خوشبختانه 70 درصد محصول
موجود در سردخانه ها، متعلق به کشاورزان است و تنها 30 درصد را تجار و دلالان خریداری
کرده اند.
شرق
استان کرمان با بیش از 21 هزار هکتار نخلستان، یکی از مرغوبترین خرماهای جهان به
نام رطب مضافتی را تولید میکند .
انتهای پیام/ی