جبارزاده نوع نگاه مدیریتی به مجموعه پارک موزه دفاع مقدس را یکی از علل طولانی شدن اجرای آن دانست و اضافه کرد: احداث، نگهداری و مدیریت هر نوع پارکی وظیفه ذاتی شهرداری است و چه بسا اگر این پروژه از همان ابتدا توسط شهرداری احداث میشد شاهد طولانی شدن اجرای آن نبودیم.
جبارزاده تصریح کرد: نباید در واگذاری این مجموعه به شهرداری تردید داشته باشیم، چرا که شهرداری در موضوعاتی مانند تملک و مدیریت مجموعه بهتر از سایر دستگاهها میتواند عمل کند.
وی افزود: پارک موزه دفاع مقدس باید به عنوان پروژهای جامع و یکپارچه به شهرداری تبریز واگذار شود و در کنار آن هیأت امنای این پارک موزه نیز وظیفه نظارتی و مشورتی خود را انجام خواهند داد.
استاندار آذربایجانشرقی با تاکید بر حمایت از اجرای طرحهای عمرانی و فرهنگی پارک موزه دفاع مقدس اضافه کرد: صفر تا صد طرحهای داخلی این مجموعه توسط شهرداری اجرا و مدیریت میشود و ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز در مباحث فرهنگی و محتوایی صاحبنظر خواهد بود.
جبارزاده همچنین با اشاره به محدوده 68 هکتاری پارک موزه دفاع مقدس و تصرفاتی که در گذشته در این محدوده صورت گرفته است، گفت: نباید به هیچ عنوان اجازه تصرف و سوءاستفاده در داخل این محدوده داده شود.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی نیز در این نشست گزارشی از روند اجرای طرحهای عمرانی و فرهنگی پارک موزه دفاع مقدس ارائه کرد و گفت: نقشه راه این مجموعه به صورت کامل تهیه شده است.
سردار عزتالله جعفری افزود: تاکنون برای مرکز فرهنگی این مجموعه 11.5 میلیارد تومان اعتبار جذب شده است و این مرکز 86 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با اشاره به اینکه در محدوده پارک موزه دفاع مقدس 33 پروژه تعریف شده است، اضافه کرد: برای سال 95، بهرهبرداری از 11 پروژه شامل مرکز فرهنگی، سردرب، تعدادی از یادمانهای شهدا، مسیر دسترسی، پارکینگ و طرح پرچم را پیشبینی کردهایم و تلاش میکنیم از ابتدای سال 96 فعالیتهای فرهنگی این مجموعه را آغاز کنیم.