به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان و دانشمندان دانشگاه ساتهمپتون تحقیق کردند که محل سکونت، سن، جنسیت و شرایط اقتصادی و مالی میتواند بر شکستگی استخوانهای افراد تاثیر بگذارد. به این صورت که در مناطق محروم که از نظر اقتصادی و رفاه در شرایط نامناسبی قرار دارند شکستگی استخوان بیشتر اتفاق می افتد.
نتیجه این تحقیق نشان داد که خطر صدمات استخوانی در مردان بیشتر است زیرا آنها بیشتر کارهای طاقتفرسا انجام میدهند و نسبت به زنان بیشتر دخانیات مصرف میکنند و سبک زندگی آنها نیز مستعد چنین صدماتی است. علاوه بر این، تعداد مردان شاغل بیشتر از زنان است و محیطهای کار زنان امنتر و کمخطرتر از محیطهای کار آقایان است. اگر زنان خانهدار باشند که بیشتر وقت خود را در خانه می گذرانند؛ کمتر امکان دارد که دچار صدمههای استخوانی شوند.
نتیجه این تحقیق نشان داد افرادی که پوست تیرهتری دارند به خصوص افراد سیاهپوست ساختار استخوانی قویتری دارند و کمتر در خطر آسیبهای استخوانی قرار دارند. علاوه بر این عوامل دیگری، همچون سبک زندگی، برنامه غذایی، فعالیت بدنی، ساختار بدنی، وضعیت اشتغال، کمتحرکی و عوامل ژنتیکی در خطر آسیبهای استخوانی نقش مهمی را ایفا میکند. از طرف دیگر، با افزایش سن خطر آسیبهای استخوانی نیز افزایش مییابد.
منبع: Medical Daily
انتهای پیام/