به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران از اراک، كارگر در حاشيه بازديد هيات چيني از تالاب و كوير ميقان اراك گفت: اين ميزان بودجه در مقايسه با سال گذشته دو برابر رشد نشان مي دهد.
وي افرود: استان مركزي نيز به علت صنعتي و بياباني بودن از اولويت هاي سازمان منابع طبيعي در امر بيابان زدايي قرار دارد.
وي گفت: موضوع هاي منابع طبيعي، كمبود آب شيرين و بيابان زايي از چالش هاي قرن است كه يك ميليارد نفر را در 110 كشور جهان تهديد مي كند.
کارگرگفت: ايران با 50 سال سابقه در مقابله با پديده بيابان زدايي در منطقه و خاورميانه حرف اول را مي زند و عضو كنوانسيون مقابله با بيابان زدايي است.
مدير كل دفترامور بيابان زدايي سازمان جنگلها، مراتع و آبخيزداري گفت: ديدار هيات چيني از كوير ميقان اراك در راستاي تفاهمنامه با كشور چين انجام شده است.
كارگر افزود: استان مركزي با بهره مندي از گياه قره داغ كه گياهي منحصر به فرد در سطح كشور و جهان محسوب مي شود از ظرفيت خوبي براي مقاله با بيابان زايي و گرد وغبار برخوردار است.
مديركل امور بياباني و مقابله با بيابان زدايي چين نيز گفت: با توجه به شرايط مشابهي كه در وضعيت منابع طبيعي ايران و چين وجود دارد، همكاري در اين زمينه در دستور كار هر دو كشور قرار گرفته است.
پي جينگ هو افزود: با اقدامات و پيگيريهاي انجام شده هم اكنون شرايط و زمينه همكاري مناسبي در مقابله با بيايان زدايي براي دو طرف فراهم شده است.
وي اظهار كرد: مردم مهمترين عامل در موفقيت طرح هاي مقابله با بيابان زدايي و حفاظت منابع طبيعي هستند و دولت با مشاركت و همكاري مردم با يكديگر مي توانند در اين زمينه تاثيرگذار باشد.
انتهای پیام/ع