بیش از 14 هزار تن انواع آبزی در استان کرمانشاه تولید می شود.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه؛رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه رتبه ی اول را در تولید ماهیان گرمابی و رتبه ی چهارم رادر تولید ماهیان سردآبی در بین استانهای غیر ساحلی دارد.
شهبازی افزود: باید با فرهنگ سازی میزن مصرف ماهی را افزایش داد جرا که مصرف آبزیان تاثیر زیادی بر سلامتی افراد ارد.

انتهای پیام/پ
برچسب ها: کرمانشاه ، تولید ، تن ، ماهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.