فقدان شکایت بحرانی در پرونده محصول و شركت مواد غذايی و استمرار سيستم های ايمنی از جمله عوامل تاثيرگذار در دريافت نشان ايمنی و سلامت مواد غذايی است.

دکتر بهروز جنت مدیر کل نظارت و ارزیابی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در خصوص نشان ملی  ایمنی و سلامت سازمان غذا و دارو در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: این سازمان هر ساله در هفته سلامت و با هدف تشویق تولید کنندگان به ارتقای سلامت فرآورده های غذایی و آشامیدنی به محصولات غذایی که بالاتر از ضوابط  معمول  اقدام به تولید محصول نموده اند اهدا می شود.

وی اضافه کرد: توجه به کاهش حداکثری آلاینده ها، فلزات سنگین، باقیمانده سموم، دفع آفات نباتی، باقیمانده سموم قارچی و حذف آنها در فرآورده ها و تعیین نقش تاثیر گذار در ارتقای سلامت مصرف کننده سهم به سزایی در دریافت نشان ایمنی و سلامت توسط صنعتگران این حوزه دارد.

وی با اشاره به اینکه استقرار سیستم های ایمنی مواد غذایی، عدم انطباق و نیز فقدان شکایت بحرانی در پرونده محصول و شرکت از جمله مصداق های مهم دریافت این نماد ارزشمند غذایی می باشد دیگر ویژگیهای انتخاب فراورده های غذایی برتر را  درج نشانگر تغذیه ای یا به بیان شناخته شده تر چراغ راهنمای تغذیه ای، کاهش نمک، شکر و چربی و همچنین درج نشان حلال با اخذ مجوز از مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران برشمرد.

دکترجنت با بیان اینکه همه ارگانها و نهادهای مرتبط و غیر مرتبط با حوزه فرآورده های غذایی و نیز اصحاب رسانه باید همراه سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند تا جایگاه و شان این نشان ملی ارزشمند که بواسطه احترام به سلامت مردم ظهور و بروز یافته است به شایسته ترین روشهای ممکن ارج گذارده شود، تصریح کرد: برگزیدگان و منتخبین طی مراسم باشکوهی در هفته سلامت سال جاری مصادف با اوایل اردیبهشت ماه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو و دیگر مقامات دولتی برگزار می گردد معرفی خواهند شد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.